Login voor snellere toegang tot de beste banen. Klik hier als je geen account hebt.

Teamleider in Nieuwvliet Bijbaan Baan

3 maanden geleden Schoonmaak Nieuwvliet   85 gezien
Details van de vacature

Jouw ideale (bij)baan vind je bij CSU! Werk op tijden die jou uitkomen, bij jou in de buurt. En dat tegen een salaris dat gemiddeld 30% hoger ligt dan het minimum jeugdloon! Met ruim 16.000 medewerkers is CSU een top 3 schoonmaakbedrijf en verkozen tot een van de beste werkgevers van Nederland.

Wat ga je doen?

Locatie: Roompot Beach Resort Nieuwvliet-Bad in Nieuwvliet-Bad
Uren: 20
uur per week

Als Teamleider ben je de ogen en oren op het vakantiepark jij zorgt voor de verbinding tussen de schoonmaakmedewerker en de parkmanager.
Jij checkt namelijk de kwaliteit van de uitgevoerde schoonmaakwerkzaamheden, zorgt dat de inventaris in de vakantiewoningen kloppen en geeft de final go aan de receptie dat de woning klaar is voor gebruik. Jij vormt een zeer belangrijke schakel als het gaat om een goede start van de vakantie en ultimo tevreden gasten.
Je werkdag is nooit saai in deze bijzondere omgeving waar de vakantiesfeer in de lucht hangt.
Je sportschool abonnement kun je wel opzeggen want deze functie zorgt voor voldoende lichaamsbeweging want terwijl je van het ene huisje naar de andere loopt kun je genieten van de heerlijke frisse buitenlucht. De eerste werkdagen zul je zelf moeten laten zien dat je het schoonmaak vak beheerst door zelf mee schoon te gaan maken en van onze talenten de specifieke kneepjes van het vak leren.

Het is belangrijk dat een teamleider communicatief vaardig is, goed het overzicht kan bewaren, natuurlijk leiderschap en overwicht heeft, mensen kan stimuleren en verbeteren, proactief is, stressbestendig en klantgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. Daarnaast verwachten we van onze clusterleider een flexibele instelling en een hoop enthousiasme.

Als teamleider werk je tijdens onze wisseldagen, op maandag en vrijdag. De werktijden zijn van 09.00 uur t/m 16.00 uur met in piekdagen eventuele uitloop.. Wil je meer uren werken? Dan kunnen we altijd kijken wat er mogelijk is. Perfect te combineren met je privéleven dus!

Heb je geen eigen vervoer niet getreurd wij kijken graag samen met jou naar een oplossing.

Aan de slag bij CSU
Bij CSU werk je met 16.000 trotse collega's in heel Nederland. Onze medewerkers zijn 'de beste mensen'. Daar kun jij ook onderdeel van zijn. Samen klaren we de klus. Van management tot en met onze schoonmakers: iedereen werkt aan een goede dienstverlening (hier onze werkgebieden noemen zoals kantoor, scholen, zorginstellingen, events, hotels, vakantieparken, fabrieken . We staan in de top 3 van grootste schoonmaakbedrijven van Nederland en zijn meerdere keren uitgeroepen tot Top Employer. Onze medewerkers staan al meer dan 50 jaar in ons middelpunt. Jij straks ook?

Voor de beste mensen
hebben we de beste baan. Met werk dicht bij huis, op tijden dat het jou uitkomt en met een goed salaris vind je alles wat je zoekt. Met het programma Fris in je werk besteden we aandacht aan jouw gezondheid. Zodra je start als schoonmaakmedewerker mag je rekenen op een contract binnen de cao Schoonmaak- & Glazenwassersbedrijf. Ook profiteer je (op basis van een 38-urige werkweek) van:

 • een bruto uurloon tussen de € 11,05 en € 12,61, afhankelijk van je leeftijd, kennis en ervaring;
 • Wij vergoeden €0,05 per kilometer vanaf de opstaplocatie;
 • 26 vakantiedagen;
 • een bijdrage aan je pensioen;
 • 8% vakantiegeld;
 • toeslagen als je s nachts, s avonds of in het weekend werkt;
 • een winstuitkering;
 • korting op verschillende verzekeringen;
 • belastingvoordelen waardoor je goedkoop een fiets kan aanschaffen;
 • verschillende trainingen en opleidingen.

Wie wij zoeken
Deze vacature van teamleider kan zomaar jouw nieuwe baan worden als je een actieve werkhouding en flexibiliteit meeneemt naar CSU. Voeg je daar ook een opgeruimde karakter aan toe, dan maak je echt het verschil.

Aan het werk
Ons succes begint bij jou. Of eigenlijk begint het bij jouw sollicitatie naar deze vacature voor schoonmaakmedewerker in Nieuwvliet-Bad.

Heb je nog vragen? Dat kan natuurlijk. Sabine Jongeleen, recruiter beantwoordt je vragen via 010-2909551 of sabine.jongeleen@csu.nl

 • Goed salaris
 • Altijd werk bij jou in de buurt
 • Interne opleiding & trainingen
 • Flexibele werktijden
Bedrijfsomschrijving
Een schone werkplek voor kantoormedewerkers. Een frisse hotelkamer of vakantiehuisje voor gasten. Een schone klas voor leerlingen. Fabrieken met een brandschone productieomgeving. Winkels, bussen en treinen fris.
Als schoonmaakmedewerker of objectleider bij CSU maak jij dit mogelijk!
Goed salaris
Werk op tijden die jou uitkomen
Een baan bij jou in de buurt
Meedelen in de winst
Doorgroeimogelijkheden