Login voor snellere toegang tot de beste banen. Klik hier als je geen account hebt.

Stagiair Serious Gaming & Gamification: september 2019 - januari 2020 Stage Baan

1 jaar geleden P&O Utrecht   205 gezien
Details van de vacature

Verandering, versnelling en vernieuwing doorvoeren is niet gemakkelijk. Maar hoe krijg je mensen binnen een organisatie mee in een verandering? Vaak is dit een van de redenen om Frisse Blikken in te schakelen. In plaats van alleen te ‘vertellen’ over verandering, helpen de gaming experts binnen Frisse Blikken om mensen verandering te laten ‘ervaren’. Namelijk, je leert een persoon beter kennen door een uur spelen dan een jaar praten.”

Als stagiair Serious Gaming & Gamification ondersteun je het blik dat zich bezighoudt met het bedenken en maken van games. Als onderdeel van het team vervul je je rol door zowel creatief mee te denken in de conceptfase, als het praktisch uitvoeren van bijvoorbeeld een test-run van een game. Verder ben je ook verantwoordelijk van het commercieel verbeteren van het team, bijvoorbeeld door marktanalyses of acquisitieactiviteiten op te zetten. Het toewerken naar een concreet eindresultaat met een deadline maakt het werk afwisselend, zowel op inhoud als op tijdsdruk.

Een greep uit het takenpakket

 • Ontwerpen van game-elementen met een professionele designer
 • Contact met klanten voorbereiden
 • Creatief uitdenken van concepten
 • Gaming & Gamification commercieel op de kaart zetten
 • Inhoudelijke events organiseren

Naast je werkzaamheden binnen het blik, heb je ook veel vrijheid om je eigen talenten te ontdekken en impact te maken op Frisse Blikken als onderneming. Het zou kunnen dat jij de bedrijfsvoering van ons kantoor wilt verduurzamen. Pak die ruimte dan en creëer je eigen project!

Droom

83% van alle studenten heeft de ambitie om zelf te ondernemen, maar weinig mensen grijpen daadwerkelijk de kans. Frisse Blikken is er om ondernemend talent en de nieuwe generatie te versnellen en daarmee organisaties te helpen. Als stagiair pluk je hier ook zeker de vruchten van, bijvoorbeeld in je persoonlijke ontwikkelprogramma.

Wat vragen we?

De student die we zoeken staat te popelen om vooral nieuwe vaardigheden te leren en snel te schakelen tussen projecten. Verder ben je:

 • Creatief en actiegericht
 • Flexibel
 • Zelfstandig en sta je stevig in je schoenen
 • Proactief en zoek je zelf uitdagingen op
 • Geïnteresseerd in gaming & gamification

Wat bieden we jou?

We bieden je een meeloopstage voor 4-5 dagen per week aan voor 5/6 maanden waarin je door middel van games maatschappelijke impact te maken en veel praktijkervaring op doet. Verder bieden we jou:

 • De kans om uit jouw stage te halen wat jij wil
 • Een persoonlijk ontwikkeltraject
 • Een MacBook in bruikleen
 • €500,- per maand op basis van vijf dagen per week
 • Een bruisende werkplek waar jij mede-gastheer/-vrouw van bent

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Lotus (recruitment@frisseblikken.com). Via onderstaand formulier kun je doorlopend voor deze functie solliciteren.

Bedrijfsomschrijving
Wij hebben frisse blikken. Nee. Het is meer dan dat. Wij kijken met verwondering en nieuwsgierigheid naar de wereld om ons heen. Naar de wereld van grote organisaties en instellingen die te maken hebben met nieuwe uitdagingen en maatschappelijke transities. Een wereld die vraagt om vernieuwing.
We werken voor organisaties die staan te springen om de frisse blik van ondernemend talent. Je kunt bij ons terecht met vragen over het ontwikkelen van leer- en verandertrajecten, het bereiken van de moderne consument, werknemer en student, serious gaming en gamification, procesoptimalisatie, talentontwikkeling en (arbeidsmarkt)communicatie. Uitdagingen die voor ons als nieuwe generatie heel vanzelfsprekend zijn en waar een frisse blik behoorlijk bij kan helpen.