Login voor snellere toegang tot de beste banen. Klik hier als je geen account hebt.

Stagiair Finance & Operations: september 2019- januari 2020 Stage Baan

1 jaar geleden Financieel Utrecht   106 gezien
Details van de vacature

Frisse Blikken groeit. En niet zo’n klein beetje ook! Om ervoor te zorgen dat onze projectmanagers de beste resultaten blijven neerzetten, is belangrijk dat we Frisse Blikken zelf ook continu blijven veranderen, verbeteren en versnellen! Ons interne team houdt zich dagelijks bezig met het in goede banen leiden van de operations. Hier komt heel wat bij kijken, waaronder de financiën, juridische zaken, IT en facilitymanagement. Om te kunnen blijven groeien op de meest effectieve manier zijn we op zoek naar jou! Iemand die met een scherpe blik de operations en finance van Frisse Blikken nóg wat frisser maakt.

Als stagiair Finance & Operations sta je in de machinekamer van de dagelijkse praktijk en ben je continu op zoek naar nieuwe kansen! Je ontlast het interne team en geeft jouw ongezouten frisse blik op alles wat beter moet of kan. Je komt met nieuwe ideeën, zet deze om in projecten en implementeert ze. Dit alles is gefocust op het sneller en effectiever maken van ons bedrijf. Jouw rol kan je zien als een interne business partner binnen de organisatie, waarin je zo’n 50% van de tijd bezig bent met het meelopen in de dagelijkse praktijk. Dit is een breed scala aan verantwoordelijkheden, van winst- en verliesrekeningen analyseren, het contact met leveranciers en de ad hoc taken die op je pad komen. De andere 50% besteed je aan de kansen die jij ziet! Denk aan organisatieontwikkeling, procesverbeteringen, het geven van trainingen aan medewerkers en het ondersteunen van projectmanagers in hun werk. Je zult hierin veel samenwerken met de Head Finance & Operations.

Een greep uit het takenpakket

 • Brainstormen over en uitwerken van procesoptimalisatie (bijv. facturatieproces)
 • Data-driven versnelling doorvoeren in debiteurenbeleid
 • Verbetering en integratie van online project & finance infrastructuur
 • Stappen zetten in omzet- en datavisualisaties
 • Implicaties van juridische vraagstukken in kaart brengen (bijv. AVG en HR-vraagstukken)

Wat vragen we?

We zoeken een ondernemende geest die niet alleen uitvoert, maar ook zelf opzoek gaat naar nieuwe kansen. De relatief zelfstandige vorm van deze stage vraagt van je dat je stevig in je schoenen staat en goed kan communiceren. Verder heb je:

 • Passie voor financiën en bedrijfsvoering
 • Een brede interesse
 • Een creatief oplossingsvermogen
 • Affiniteit met IT-vraagstukken
 • Oog voor detail

Droom

83% van alle studenten heeft de ambitie om zelf te ondernemen, maar weinig mensen grijpen daadwerkelijk de kans. Frisse Blikken is er om ondernemend talent en de nieuwe generatie te versnellen en daarmee organisaties te helpen. Als stagiair pluk je hier ook zeker de vruchten van, bijvoorbeeld in je persoonlijke ontwikkelprogramma.

Wat bieden we jou?

We bieden je een meeloopstage voor 4-5 dagen per week aan voor 5/6 maanden waarin je een kijkje neemt in de wereld van finance, operations en projectmanagement. Verder bieden we jou:

 • De kans om uit jouw stage te halen wat jij wil
 • Een persoonlijk ontwikkeltraject
 • Een MacBook in bruikleen
 • €500,- per maand op basis van vijf dagen per week
 • Een bruisende werkplek waar jij mede-gastheer/-vrouw van bent

Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met Lotus (recruitment@frisseblikken.com). Via onderstaand formulier kun je doorlopend voor deze functie solliciteren.

Bedrijfsomschrijving
Wij hebben frisse blikken. Nee. Het is meer dan dat. Wij kijken met verwondering en nieuwsgierigheid naar de wereld om ons heen. Naar de wereld van grote organisaties en instellingen die te maken hebben met nieuwe uitdagingen en maatschappelijke transities. Een wereld die vraagt om vernieuwing.
We werken voor organisaties die staan te springen om de frisse blik van ondernemend talent. Je kunt bij ons terecht met vragen over het ontwikkelen van leer- en verandertrajecten, het bereiken van de moderne consument, werknemer en student, serious gaming en gamification, procesoptimalisatie, talentontwikkeling en (arbeidsmarkt)communicatie. Uitdagingen die voor ons als nieuwe generatie heel vanzelfsprekend zijn en waar een frisse blik behoorlijk bij kan helpen.