Login voor snellere toegang tot de beste banen. Klik hier als je geen account hebt.

Spoelkeuken Schiphol Bijbaan Baan

1 jaar geleden Schoonmaak Schiphol   226 gezien
Details van de vacature

Schoonmaak Schiphol

Op Schiphol zijn wij op zoek naar dé spoelkeuken medewerker. Ben jij die schoonmaker m/v die met een lach de volgende passagiers verwelkomt met een schone opgeruimde tafel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor verschillende restaurants van HMSHost zijn wij op zoek naar medewerkers voor de zaal en de spoelkeuken waarbij de werktijden tussen 06:00 en 22:30 zitten. HMSHost is een van de grootste horecabedrijven van Nederland.

Je bent verantwoordelijk voor de volgende taken:

het opruimen en schoonmaken van de keuken, tafels en restaurantgedeeltes achter de douane;

het afwassen van servies en het schoonmaken van tafels; er wordt gebruik gemaakt van verschillende keukenapparatuur voor de uitvoering van de werkzaamheden.

het verzamelen en opslaan van afval.

Jij zorgt er voor dat de zaal en de keuken gedurende de dag schoon blijven! Daarnaast heb je nog een andere belangrijke taak, namelijk de rol als gastvrouw of gastheer. Jij bent het aanspreekpunt voor alle passagiers en jij helpt hen bij vragen verder op weg.

Wat vragen wij van je:

Je hebt de afgelopen 8 jaar aaneengesloten in Nederland gewoond en geregistreerd gestaan op een woonadres bij de gemeente.Dit is een verplichting voor als je op Schiphol wilt werken. De Koninklijke Marechaussee voert een veiligheidsonderzoek uit, die je positief moet doorlopen;

Je bent flexibel inzetbaar van maandag tot en met zondag

Je vindt het leuk om in een omgeving te werken waar veel mensen zijn;

Je bent fysiek in orde;

Wat wij jou bieden:

Een uitdagende baan op de meest energieke en dynamische plek van Nederland, Schiphol. Schiphol is goed bereikbaar met het Openbaar Vervoer.

Je start met een goed basissalaris van €10,94 bij een leeftijd van 22 jaar of ouder, en daar komt nog een mooie toeslagregeling bij van 50% bovenop je uurloon in het weekend;

Je ontvangt naast het salaris een reiskosten vergoeding van €0,11 per km;

Je kunt parttime of fulltime werken. De ochtend dienst is van 06:00 tot 14:00 en de middagdienst is van 14:00 tot 22:30;

Je kunt zelf aangeven hoeveel uur je wilt werken;

Lijkt het jou leuk om aan de slag te gaan als spoelkeuken medewerker op Schiphol? Solliciteer dan nu via de sollicitatiebutton! Twijfel je nog of heb je vragen? Bel of mail ons gerust voor meer informatie. Je kunt hiervoor terecht bij Halima Imaankaf,telefoonnummer: 06-12457171 en e-mail: halima.imaankaf@actiefwerkt.nl.

Bedrijfsomschrijving
Als Actief Werkt zijn wij altijd trots geweest op het uitzendvak, maar we zagen wel dat het beter kon. Wij geloven dat mensen het verschil maken in elke organisatie. Daarom helpen wij onze flexcollega’s aan werk en inkomen dat bij hen past. En helpen wij klanten aan flexkrachten die in het werk passen. Dat begint met echte aandacht. Voor elkaar. Daarom staan we dichtbij onze opdrachtgevers en flexcollega’s. Met vestigingen in de buurt of intern bij onze klant.