Login voor snellere toegang tot de beste banen. Klik hier als je geen account hebt.

Klantenservice Medewerker Bijbaan Baan

9 maanden geleden Callcenter / Customer Service Rotterdam   310 gezien
Details van de vacature

Als Klantenservice Medewerker bij Greenchoice ben je van alle markten thuis. Dankzij de uitgebreide (en betaalde!) trainingsprocedure leer je stap voor stap alle skills om iedere klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Eerst volg je een training om klanten telefonisch te helpen. Heb je dat volledig onder de knie? Dan leer je meer over e-mail en pak je ook administratieve taken op.

Je wordt zo opgeleid om zoveel mogelijk vragen van A tot Z zelf te kunnen beantwoorden. Van het doorgeven van meterstanden tot vragen over slimme meters of nota’s: je helpt de klant in het hele proces. Tijdens de gesprekken hoef je je niet aan een script te houden: jezelf zijn aan de telefoon en het voeren van persoonlijke gesprekken is wat Greenchoice onderscheidt. Je wordt hierbij vanzelfsprekend gecoacht op structuur, vriendelijkheid en leiding nemen. Dat je net dat stapje extra zet om de klant echt te helpen, blijkt uit de tevreden reacties. De klantenservice van Greenchoice wordt door hun klanten beoordeeld met een 8.4!

Dit verwachten wij van jou

  • Je bent een klantvriendelijke HBO- of WO-student;
  • Problemen oplossen doe jij van begin tot eind;
  • De Nederlandse taal ken je als je broekzak, maar je weet je ook te redden in het Engels;
  • Je bent betrokken bij de organisatie en gelooft in het product en de idealen van Greenchoice;
  • Je voelt je verantwoordelijk en bent een harde werker;

Werktijden en beschikbaarheid

Voor deze bijbaan ben je 16 uur per week beschikbaar om te werken voor ten minste de komende 12 maanden. Je kunt iedere week flexibel je uren inplannen van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 20:00 uur en op zaterdag tussen 08:30 en 17:00 uur.

Bedrijfsomschrijving
Kies jij voor groen? Dan is de Rotterdamse energieleverancier Greenchoice de perfecte match voor jou. Zo werden zij in 2019 verkozen tot Duurzaamste merk van Nederland! Help jij als Klantenservice Medewerker mee om het mooie doel - 100% groene energie uit Nederland in 2020 - te realiseren?
Bij Greenchoice aan het Kruisplein in Rotterdam heerst een relaxte, informele sfeer en werk je in een hecht en behulpzaam team. Of je nu flex of vast werkt, iedereen helpt elkaar en iedereen is gelijk. En, in het jonge en energieke team is altijd ruimte voor initiatief. Niet voor niets werden zij in 2018 voor het zevende jaar op rij verkozen tot beste energieleverancier van Nederland!