Login voor snellere toegang tot de beste banen. Klik hier als je geen account hebt.

Klantenservice Medewerker Bijbaan Baan

11 maanden geleden Callcenter / Customer Service Eindhoven   596 gezien
Details van de vacature

Je zit tijdens het werk gezellig tussen je andere collega’s op kantoor. Ook fijn: er is altijd ruimte voor een praatje of een bakkie koffie. Zo vliegt de dag snel voorbij. En wat doe je nu precies? Nou, overdag ben je vooral druk met inbound telefoontjes. Dat betekent telefonisch vragen beantwoorden over de hulpmiddelen die te maken hebben met diabetes en incontinentie. Denk bijvoorbeeld aan vragen over bestellingen en producten als prikpennen en insulinepompen. En er bellen natuurlijk ook mensen met vragen om inhoudelijk advies. Lekker afwisselend dus.

Als je ‘s avonds werkt kan het ook voorkomen dat je outbound gaat bellen. Dit betekent dat je belt naar klanten die al vaker een product hebben besteld, maar dit al een tijdje niet meer gedaan hebben. Daarom ga jij ze bellen! Hebben ze bijvoorbeeld al bijna weer een nieuw product nodig? Vaak handel je alle telefoongesprekken gewoon lekker zelf af. Mocht een gesprek echt te inhoudelijk worden, of heeft een nieuwe klant veel advies nodig, dan kan je ze gelukkig altijd doorverbinden naar een verpleegkundige op de afdeling. Zo sta je nooit met je mond vol tanden. Goed geregeld, toch?

Dit verwachten wij van jou

  • Je bent een HBO- of WO-student;
  • Je kan goed communiceren, zowel telefonisch als per mail;
  • Je bent initiatiefrijk en vindt het leuk om nieuwe dingen te leren;
  • Je bent niet snel van je stuk te brengen;
  • Je kan goed luisteren en je inleveren in een klant;Je bent 16 uur per week beschikbaar voor tenminste de komende 12 maanden.
Bedrijfsomschrijving
OneMed is een grote, internationale organisatie in medische hulpmiddelen. Medische hulpmiddelen? Ja, ze leveren producten op het gebied van diabetes-, wond-, stoma- en continentiezorg. Dit doen ze bij ziekenhuizen, huisartsen, zorginstellingen, apotheken en direct bij mensen thuis. Belangrijk en goed werk dus.
En nu jij! Jij komt te werken bij familiebedrijf Bosman, dat is onderdeel van OneMed. Je werkt zo in een internationale organisatie met de sfeer van een familiebedrijf. Een heerlijke combi al zeggen wij het zelf. Tijdens het werken kun je leren en groeien van alle kennis in huis om daarna gezellig te borrelen met je collega’s en de dag goed af te sluiten. Wat wil je nog meer? (Een salaris… dat weten wij. Lees daarom snel even door).