Login voor snellere toegang tot de beste banen. Klik hier als je geen account hebt.

Klantenservice Medewerker B2C Bijbaan Baan

9 maanden geleden Callcenter / Customer Service Amsterdam   344 gezien
Details van de vacature

Je kent het wel: heb je net een vakantie geboekt met vrienden en dan kom je erachter dat je beste vriend niet eens weet hoe jouw naam gespeld wordt. Super vervelend, zo kom jij het vliegtuig natuurlijk niet in. Gelukkig zijn daar de helden van KLM die jou met één telefoontje uit de brand helpen en ervoor zorgen dat jij zorgeloos van je vakantie kunt genieten! Wil jij ook zo'n held worden en andere reisliefhebbers een perfecte reis bezorgen? Ga dan aan de slag als Klantenservice Medewerker B2C bij Cygnific KLM!

Als Klantenservice Medewerker B2C spreek je passagiers van KLM met verschillende vragen omtrent hun boekingen, vluchten, bagage, upgrades, het Flying Blue Loyalty programma of speciale verzoeken. Aan jou de taak om de passagier zo goed mogelijk van dienst te zijn en de problemen zo snel mogelijk op te lossen! Jij zorgt ervoor dat de passagier met een gerust gevoel aan zijn/haar reis kan beginnen en dat ze met elk gesprek de beste service krijgen waar KLM bekend om staat.

Dit verwachten we van jou

  • Je bent HBO- of WO-student en minimaal 9 maanden beschikbaar om te werken;
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal en bent betrouwbaar en initiatiefrijk;
  • Je bent supersociaal en vriendelijk; je bent immers de hele dag in contact met klanten via de telefoon;
  • Je hebt een groot empathisch vermogen; je inleven in de verschillende typen passagiers is zeer belangrijk;
  • Je hebt goede topografische kennis en bent niet bang voor een lastig gesprek.
Bedrijfsomschrijving
Je werkt voor Cygnific, één van de grootste Sales & Service Centers van Air France KLM. Vanuit het moderne kantoor verleen je als Klantenservice Medewerker service aan vakantiegangers en reizigers in 19 Europese landen. Je voelt je hier ongetwijfeld snel thuis. Daar zorgen je behulpzame collega’s van zo’n 44 verschillende nationaliteiten wel voor. De sfeer is informeel en je krijgt veel vrijheid. Even een pauze inlassen? Dat mag je zelf bepalen.
Philip Johannes (werkzaam bij KLM via Cygnific): "Sinds kort hebben we een gloednieuw kantoor met chillruimtes. De ene ruimte heeft als thema Bon Bini Beach (mét hangmat), terwijl je in de andere kamer kunt gamen op de Wii."
Dus chill ‘m op de massagestoel, in de ‘secret gardens’ of de rustruimtes met verschillende thema’s. In het personeelsrestaurant kun je naar hartenlust poolen. Work hard, play hard dus. En voor wie hard werkt, zijn er doorgroeimogelijkheden.