Login voor snellere toegang tot de beste banen. Klik hier als je geen account hebt.

Bijlesdocent: flexibele bijbaan in Amsterdam Bijbaan Baan

1 jaar geleden Onderwijs Amsterdam   385 gezien
Details van de vacature

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan waarbij je zelf flexibel je uren bepaalt? Wil jij graag je wiskundekennis delen met studenten die bijles nodig hebben? Ben je een polyglot of een kei in statistiek of programmeren? Sta je te trappelen om een centje bij te verdienen naast je studies of baan?

Kom dan werken als bijlesdocent bij BijlesHuis…

…waar en wanneer het jou schikt! Je ondersteunt studenten uit het basis-, middelbaar of het hoger onderwijs en zelfs volwassenen. Je zorgt voor inhoudelijke begeleiding en geeft leren leren tips.

Waarom BijlesHuis?

- BijlesHuis is een jong & dynamisch team dat bijles organiseert op alle niveaus (basisonderwijs, middelbaar, HBO, universiteit en professioneel). In het intakegesprek bepalen we samen welke vakken, leeftijden en niveaus jij zal ondersteunen.

- Goede verloning volgens je achtergrond

- Flexibiliteit

- Geen administratie, BijlesHuis regelt alles voor jou en is bereikbaar via whatsapp, telefoon en mail

- Een plus op je CV!

- Meer info over de werking: https://bijleshuis.nl/start-met-lesgeven/

Functie eisen

BijlesHuis werkt met gediplomeerde docenten.

Heb jij al een bachelordiploma en studeer je nog verder? Heb je al enkele jaren ervaring en wil je je kennis delen? Vervoeg dan snel ons netwerk van bijlesdocenten in Nederland!

Vragen? luna@bijleshuis.nl en ik help je graag verder!

Tot snel!

Luna van BijlesHuis

Bedrijfsomschrijving
BijlesHuis is een platform voor studenten (alle niveaus en leeftijden) en docenten in het kader van bijlessen. Wij zijn actief in heel Nederland (en Vlaanderen) met een netwerk van docenten die minstens een bachelor diploma hebben.
Bijles geven kan particulier of als zelfstandige en gebeurt telkens in samenspraak met de student en de accountmanager. Bijlessen gebeuren op locatie of online.