Login voor snellere toegang tot de beste banen. Klik hier als je geen account hebt.

Bijlesdocent: flexibele bijbaan in jouw regio Bijbaan Baan

5 maanden geleden Onderwijs Amsterdam   283 gezien
Details van de vacature

Wil jij graag studenten helpen met leerstof die aansluit bij jouw vakgebied? Zoek je een betekenisvolle en mooie bijverdienste? Dan is lesgever worden bij BijlesHuis iets voor jou. BijlesHuis is op zoek naar nieuwe docenten in heel Nederland.


Als docent geef je bijles aan studenten uit de basisschool, het voortgezet of hoger onderwijs. Dit kan online, bij een student in jouw regio of bij jou thuis. Je ondersteunt studenten binnen jouw vakgebied en bent daarbij verantwoordelijk voor een kwalitatieve 1-op-1 begeleiding. Je biedt de studenthulp met vakinhoudelijke vragen en algemene studiebegeleiding.

Vereisten van het profiel:

. Je beschikt over een bachelor- of masterdiploma.

. Een leraren diploma is geen vereiste.

. Je hebt bij voorkeur ervaring met (bij)lesgeven, of bent enthousiast om deze vaardigheid te ontwikkelen.

. Je bent bereid op wekelijkse basis bijles te geven op vaste tijdstippen afgesproken met je bijlesstudent(en)

Concrete aanbod:

. Een vergoeding afhankelijk van jouw ervaring en het niveau van de bijlessen.

. Je bent niet in loondienst bij BijlesHuis, afhankelijk van je persoonlijke situatie kan je belast of onbelast bijverdienen.

. Bijles geven kan na jouw werkuren of in het weekend. De uren zijn flexibel in te plannen volgens jouw agenda.
Een ervaring die voldoening biedt en bovendien mooi staat op je cv

BijlesHuis brengt sinds 2013 studenten en bijlesdocenten samen en staat garant voor kwaliteit en duurzame en persoonlijke opvolging. Meer dan 6000 studenten vonden via BijlesHuis reeds een privé-bijlesdocent.Meld je aan als docent via onze site (https://bijleshuis.nl/teachers/register/).Jouw motivatie en cv worden eerst door BijlesHuis geanalyseerd. Vervolgens nodigt BijlesHuis potentiële bijlesdocenten uit voor een intakegesprek. Onze medewerkers zoeken voor elke student de juiste match op basis van kennis,persoonlijkheid en beschikbaarheid.
Deze vacature staat open voor iedereen. Jouw kwaliteiten en talenten zijn belangrijker zijn dan leeftijd, afkomst, gender, overtuiging en nationaliteit.

Bedrijfsomschrijving
BijlesHuis is een platform voor studenten (alle niveaus en leeftijden) en docenten in het kader van bijlessen. Wij zijn actief in heel Nederland (en Vlaanderen) met een netwerk van docenten die minstens een bachelor diploma hebben.
Bijles geven kan particulier of als zelfstandige en gebeurt telkens in samenspraak met de student en de accountmanager. Bijlessen gebeuren op locatie of online.